Разные журналы по кулинарии

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
aafd6df1e9e9.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 8 серпень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 61,46 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (м’ясний рулет з чорносливом і курагою, бісквітний рулет із вершковим кремом "Малинова спокуса", абрикосовий пиріг, ожиновий торт, торт "Вишневий рай") * «Традиції»: благодатна пора очищення (медові пряники, груші з прянощами, вареники з маком) * «Консервація»: баклажанна ікра, салат із огірків на зиму, ткемалі, гриби в оливковій олії, варення з гарбуза чи з кавуна * Салати та закуски (кабачкові рулети, картопляні пончики, закусочний хлібний торт, лавашевий пиріг) * "Ситне друге": кіш з грибами, тушкована курка, баклажани, фаршировані гречкою та грибами та ін. * «Напої»: прохолодні напої * "Солодощі": полуничний торт, полунично-вершкове і вишневе морозиво з білим шоколадом і медом, шоколадний пиріг з грушами, сливовий пиріг, полунично-кокосові кекси, рожевий чізкейк з шоколадом*
Смачного!


DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
817673412d02.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 9 (114) вересень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 63,37 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: печінковий паштет з яйцем, жульєн у кошичках, плов із курятиною, люля-кебаб з баклажаном, рататуй з курячим фаршем, абрикосовий пиріг, сирний брауні з вишнями * "Закрутки": компот з аронії та слив, компот з винограду, малина у власному соку, мариновані яблука, салат з зелених помідорів, кабачкова ікра з морквою та томатною пастою * Апетитні закуски (дієтичний сир панір, печінка по-королівськи, брускета з камамбером та персиком, шпінатно-печінковий рулет, кабачковий торт, мариновані баклажани * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - борошняні вироби, яйця, крупи, м’ясо, овочі, гарбуз, фрукти * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, піца та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": обід по-польськи *

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
c7b5f9c8f70d.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 6 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 44,73 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Сніданки. Обіди. Вечері" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
Сніданки: бельгійські вафлі, гарбузова каша, сендвіч "Крок мадам", сирна запіканка у мультиварці, шоколадні млинці з сиром та бананом, запечене яйце в авокадо *
Перші страви: гарбузовий суп-пюре з кокосовим молоком, томатний суп з базиліком, курячий суп з грибами та шпинатом, суп із сиру та броколі, ...*
Другі страви: свиняча відбивна з сирною начинкою, цвітна капуста, запечена з сиром; запечені баклажани з помідорами у пікантному соусі; тушкована капуста з помідорами, овочеве рагу з квасолею; домашня шаурма з м’ясом та грибами, гарбузове ризото, рибні тюфтельки з томатом, ...*
Салати *
Вечері: печінковий торт з грибами, пиріг з грибами та сиром, запечені курячі ніжки з картоплею, деруни з грибним соусом, печеня з пивом у горщиках, запечена форель із чорносливом, азіатська локшина з овочами та м’ясом, індичі тюфтельки з фетою у томатному соусі, ризото з кабачками та морепродуктами, лосось із овочами на пару*
Солодощі: сметанний щербет, вишневий пиріг, крамбл яблучно-малиновий, сливовий і гарбузовий пироги, рулет із яблоками, кекс з бананами*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
| |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
004e9c4ae859.jpg

Название: Люблю готовить № 6 СВ 2019
Издатель: ДП "Бурда-Украина"
Страниц: 50
Формат: pdf
Размер: 56,35 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал из рецептов, присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Диетические блюда на каждый день и к праздникам.
Полезный завтрак (овсяная каша, яйцо пашот, домашний плавленный сыр) * "Мастер-класс": творожный десерт с кофе; люля-кебаб барбекю, пирог из овсянки без муки * Закуски (открытый пирог с баклажанами, куриный рулет с сыром, паштет із квасолі, пхали из шпината) * Салаты * 12 лучших блюд для детского меню * Эффективные диеты: японская, капустная, творожная, гречневая. Таблица калорийности готовых блюд * Блюда с мясои и птицей (домашняя буженина, куриная грудка в кефире, куряча шинка з мультиварки, котлеты с грибами на гриле, кролик с рисом в горшочке, куриный стейк под апельсиновым соусом, мясная запеканка с цветной капустой и др.) * Блюда из рыбы (запеканка с лососем и овощной смесью, заливное из судака, толстолобик с помидорами, рулетики из цукини с рыбой) * Полезные десерты и выпечка (творожный торт, шоколадные конфеты, клубничный крамбл, домашнее мороженое, манник с ягодами и много-много другого.

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
352379dd35b9.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 7 (32), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 49,22 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Баклажан" – все, що треба знати: вирощування, приготування, консервація.
Історія, корисні властивості баклажан та протипоказання * вирощування баклажанів (вдалі сорти, розсада, висаджування у ґрунт, полив, збір і зберігання) * кулінарні "баклажанні" поради * рецепти консервованих баклажан (ікра, "як гриби", фаршировані, пікантні часникові, "вогник", в аджиці, солені, з цибулею, соус муждей, до піци, квашені, лечо та ін.)* кращі рецепти баклажан (соте, по-корейськи, смажені з сиром, "човники", мариновані з перцем, руляда, деруни, брускета, бадріджані, аджапсандали, рагу, соте, тушковані чи фаршировані. відкритий пиріг з баклажанами, рулетики з сиром під томатним соусом, соус з кропу до баклажан).
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
ca160659d431.jpg

Название: "Кулинария"
Номер: № 8 (74) август - 9 (75) сентябрь
Год: 2019
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 34,1 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!" Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
В номере - курочка в дыньке, перцы в грибном соусе, скумбрия в лаваше, куриные котлеты, говяжий пудинг, свинина с грушевым соусом, баклажановые "лапти", курица с айвой в "рукаве", луковый суп, фальшивый рис, помидорные "арбузики", морковный пирог "Пряный", закуски - "скоро осень", "загрибучки", молочный десерт с яблоками, малиновый пирог "Спираль", айвовый пирог, фруктовый лед, кукурузно-манный пирог с грушами, рогалики, конфеты из шиповника, блинный пирог с маком, "янтарь" из микроволновки, торт из крекера, тыквенный булочки со сгущенкой, пирог со сливами.
*Рецепты для мультиварок - сытненький супчик, плов с баклажанами, гречневая каша с печенью и яблоком, котлеты из фасоли с баклажанами, свиная шейка с айвой, печеночная колбаска с гречкой, блино-крупяной пирог "Середка", варенье "Летняя блажь" и другие интересные рецепты.
*К сезону консервации: маринованные арбузы, капуста квашеная, аджичка со сливами, лечо, огуречный салат "зимний король", "синенькие" с базиликом, перчик в медовой заливке, маринованные огурцы с рябиной, компот из целых слив, айва в виноградном желе, джем "дыни+груши", из облепих и яблок, варенье "почти вишневое", из черной бузины, из шиповника "Янтарное", варенько из груш с имбирем, "пряные грушки" на зиму.

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
99372b572718.jpg

Название: Добра кухня
Номер / год: № 9 (102) серпень /2019
Изд-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-во стр.: 30
Размер: 56,99 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Квашене - корисніше.
В н о м е р і : * У комору: квашення - сучасна ферментація * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": штрудель * "Майстер-клас": диво-лазанья * "Школа декору": омбре * "Кулінарний екскурс": салат з капусти Cole slaw *Духмяна випічка * "Національна кухня": турецька * "Напої": яблучні компоти * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Чаювання"*

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
5863fd69e71b.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 11-12 листопад-грудень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 92,68 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви. Тут є рецепти по розділах: «Король сезону»: мускатний горіх * "З понеділка по п’ятницю": швидко, легко, щедро * «Родзинка смаку»: гарбуз * «Хіт сезону»: квасоля в кайєннському соусі * «Експрес-подача» * «Про запас»: бульйон на зберігання * «Вишукано, просто, досконало»: до свят і особливих нагод: "У фокусі": parmigiano reggiano * «Практикум»: pasta mia! * «Гастрономічні тонкощі»: спеції до зимового столу * «Вегетаріанцям»: капуста кучерява * «На кухні з майстрами»: "Добрі поради": яблучка рум’яні * "Чоловіча кухня": сало * «З записника Вікторії»: МК: пряний яблучний пиріг * "У хорошій формі": солодке в законі * «Кондитерська майстерня»: напередодні свят - печива багато не буває! * «Світ довкола столу»: світ на тарілці - Нова Зеландія * «Корисне знайомство»: Євген Клопотенко * «Гостинець з-за моря»: чорний кунжут * «У скарбничку»: яблука&горіхи *

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
528a583e5873.jpg

Название: Лиза. Приятного аппетита!
Издательство: «Burda»
Год/выпуск: № 12 СВ (декабрь), 2019
Страниц: 34
Формат: PDF
Размер: 36,17 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал для тех, кто любит готовить, печь и радовать близких кулинарными сюрпризами - "Готовить с душой, есть - с удовольствием"!! Чем удивить гостей или родных, на какой из продуктов обратить внимание в этом сезоне? Как лучше приготовить тот или иной продукт, каковы тонкости его обработки? На эти и другие вопросы дает исчерпывающий ответ журнал. В каждом номере издания разнообразные рецепты - 45 бюджетных рецептов - для семейных будней и праздников, для маленьких и больших торжеств, полезная информация о продуктах, кулинарные путешествия в разные уголки мира и рецепты из разных стран.
На страницах издания: "Коронное угощение": петушок в вине с шампиньонами * "Аппетитные новости" * "Сезонное предложение": голова капустная * "Фирменные рецепт": будет праздник (кекс пряный с орехами и курагой, дрожжевые ватрушки с джемом и орехами, фигурные пряники...) * "Семейный обед": накануне чудес * "Тонкости домашней кухни": птица * "Готовить просто": гужеры сырные, рулет из птицы, рыбное заливное, лимонный курд * "Простые идеи": закуски * "Кулинарная студия": рыба на новогоднем столе * "Крупным планом": орех мускатный * "Кулинарное путешествие": Лапландия * "Сладкоежкам на радость": черное и белое *
Приятного аппетита !!

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
f66ccc350d3d.jpg

Название: Дачка. Украинские галушки
Номер: вып. 5 - № 50, вып. 13 - № 76, вып. 17 - № 101 / 2001-2002
Изд-во: Х.: ПП «Трибуна»
Страниц: 12+12+12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 47,72 Мб

Спецвыпуски к газете «Дачка» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Выпуски из серии "Украинские галушки" посвящены современной украинской кухне. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, ведь всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах спецвыпусков можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
Выпуск 5 - № 50:: холодные закуски * Украинские борщи: волынский, черниговский, зеленый, гуцульский * Полтавские супы * Украинские галушки * Капустняки и огуречники * Рыбные блюда * Курица с изюминкой * Мясные блюда * Сельские разносолы * Напитки и сладости *
Выпуск 13 - № 76:: холодные закуски * Украинские борщи: красный, верховинский, особый и др. * Полтавские супы: юшка с фасолью, гороховая с салом, домашняя с почками * Вареники и галушки * Картофельные фантазии * Блюда из капусты * Рыбные блюда * Мясные блюда * Сельские разносолы * Украинские сладости *
Выпуск 17 - № 101:: холодные закуски * Украинские борщи * Полтавские супы: картофельный, свекольник, из петрушки с клецками, суп-пюре из помидоров * Вареники и галушки * Блюда из овощей * Курица с изюминкой * Мясные блюда * Рыбные блюда * Сельские разносолы * Сладости * "Хозяйке на заметку" *
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
1714d4b81617.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 10 (115) жовтень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 62,28 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: крем-суп з гарбуза, голубці по-корейськи, гусяча грудинка під томатною "шубкою", мариновані зелені помідори, малиновий торт, бісквітний яблучний рулет, десерт з груш, ожиновий сорбет, ...* "Закрутки": баклажани з грибною приправою, в’ялені помідори в оливковій олії, яблучний мус з ваніллю та ін.* "На часі": фізаліс - мексиканські помідори * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - гриби, картопля, кабачки, солодкий перець, м’ясо * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів: мармелад * Феєрверк напоїв * "З усього світу": Шрі-Ланка*

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
2ea210a402bd.jpg

Название: Смачно та просто
Номер/год: № 9 вересень 2019
Издатель: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Размер: 56,40 Мб
Язык: українська

"Смачно та просто" - кулинарное издание по письмам читателей, чтобы популяризировать домашнюю украинскую кухню, возрождать кулинарные традиции разных регионов страны. Это обмен интересными оригинальными рецептами любимых блюд, полезными идеями, секретами традиционной и национальных кухонь мира.
Сегодня в меню:
"Угощает хозяйка" (баклажанный крем-суп с грибами, корзинки из лаваша с грибами, печень с карамелизированной грушей, салат с блинами "Розы", варшавский яблочник, медовик с яблоками, пончики с глазурью "донатсы") * «Полезный продукт»: виноград * «Консервация»: баклажаны кусочками, аджика, лечо с рисом, соус тыквенный, варенье из арбузных корок, варенье сливовое с ромом, варенье из дыни и бананов, яблочное повидло, клюквенный джем с апельсиновым ликером ... * Салаты и закуски * "Сытное второе": голубцы из баклажанов и на ножке, чили с индейкой, котлеты из щуки, треска по-ливорновски ... * "Несладкая выпечка": хачапури * "Сладости": пирог из кабачков со сливами, булочка "Ромашка с маком", маршмеллоу, тыквенный кекс с клюквой, кофейный чизкейк с шоколадом, сырное печенье, др. *
Смачного!


DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
279b4ad3b4a6.jpg

Название: Готовим из мяса и овощей от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 35 СВ (сентябрь-ноябрь), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 51,72 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты - "Любимая кухня. Готовим из мяса и овощей": кулинарные шедевры для вашего стола.
"Пальчики оближешь": мясной пир * "Вкусно и сытно": застольные игры (жаркое со шкварками, булочки с мясом, азу из говядины с грибами) * Готовим на углях * Все на пикник: сочные ребрышки, сосиски в беконе * Да будет фарш! * Из одной курицы - 5 блюд (котлеты, овощное желе, супчик с домашней лапшой, плов с курагой, сэндвичи) * "Вкус осени": овощные фантазии (рагу по-мексикански, горшочек из репы, * "Меню на каждый день": с капустой не пусто * "Низкокалорийные блюда": кабачки * "Витамины на тарелке": помидорки в дело! * "Просто и полезно": тыква *
*Некоторые из рецептов предназначены для диабетиков - филе курицы с томатным соусом, слоеная запеканка, нежная курочка в кунжуте, нежные голубцы, тыквенный супчик, роллы с курицей и грибами и др. рецепты*
Готовим с удовольствием! Приятного аппетита!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
63df82747679.jpg

Название: Едим со вкусом
Издатель: ТОВ «ВГ "Наш продукт"»
Номер/год: 11 (48) 2012
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 61,69 Мб
Язык: русский

"Хороший ресторан - дома!"
Каждый номер журнала «Едим со вкусом» состоит не только из множества оригинальных и доступных кулинарных рецептов, но и включает полную калькуляцию расходов, и потребительскую экспертизу, и тесты различных продуктов питания, кухонной утвари и бытовой техники для кухни. Также в каждом номере журнала приводится сводный бюджет питания на месяц.
Тема этого номера издания - "Теплое меню холодной осени".
В номере:
Завтрак, обед, ужин (омлет, панкейки, суп "Оливковое наслаждение", гречневые котлеты, печеночный рулет, ризотто и др.) * Ужин со звездой * "Поварята на кухне": суши с секретом * "Здоровое питание": омоложивающее меню * Трофей охотника: пельмени из дичи * "Полезные советики": варианты детских блюд * Мастер-класс: хумус на итальянский мотив * "Записная книжка": вкус настоящего масла * Ресторанная критика * "Вкусное путешествие": Польша со вкусом * "Потребительская экспертиза": овощерезка * и т.д.

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
da1000700e65.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 10 (103) жовтень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 54,06 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Гарбузова смакота - супи, закуски, основні страви, випічка, десерти.
В н о м е р і : * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": гарбузові заготовки на зиму * "Майстер-клас": котлети по-київськи * "Школа декору": альбумін - сухий яєчний білок * "Кулінарний екскурс": банофі - класичний англійський пиріг *Духмяна випічка: гарбузовий хліб, булочки, пиріг * "Кулінарні шедеври": капкейк, чізкейк тощо * "Національна кухня": турецька * "Напої": гарбузовий сік * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Кошеня"*

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
b01d2286137f.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / номер видання: № 12 (2) CВ грудень / 2018
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 70,7 Мб
Мова: українська

Спецвипуск "Рецептів господині": "Найсмачніше солодке". Усього понад 100 перевірених рецептів:
вишукані торти, пишні пляцки, корисні сирники, цікаві кекси, ситні пироги, запашний хліб (гречаний, солодовий, данські булочки, кукурудзяний на сковорідці), бісквіт (цвібак), звабливі тістечка, "дрібне задоволення", здорова випічка, парад десертів.
В номері: штрудель з яблуками, сливова тарта, тирамісу, сирні капкейки, медівник, горіховий мазурок, клафуті зі сливами, шарлотка, снікерс, праліне, крафіни, імбирне печиво, шоколадні мафіни, сочники, лебкухени, бісквіти та багато-багато інших рецептів. А також корисні поради і секрети від господинь.
Запрошуємо у нову смачну різдвяну кулінарну подорож. Адже завжди хочется урізноманітнити своє меню, тим більше в свята, коли солодким смаком манять ласощі, і різдвяний настрій приходить у ваш дім! Нових кулінарних мандрів та вражень!
Смачного!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
9dc02ebec5fc.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 8 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 44,49 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Новий рік та Різдво" - пориньмо у чарівну атмосферу зимових свят!
- Пісні страви на Святвечір (кутя, тушкована риба, овочеве рагу, фаршировані печериці, пончики з картопляного тіста, салат із кіноа, узвар) *
- Салати і закуски (веселкові роли, гострий маринований сир, паштет з мигдалю та песто,...) *
- На гаряче (тріска під марокканським соусом, крильця індика у пряному маринаді, запечена бараняча нога з вином та травами, м’ясо з фісташками та часником, фарширована качка з апельсинами та коньяком, картопляні "еклери" з грибами, ...)*
- Десерти та напої (штоллен, французьке різдвяне поліно, ванільно-медовий торт, різдвяний пряний лате, егг-ног, імбірний торт, *
- Смачні подарунки своїми руками*
Смачного!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
edce2fbcdaa9.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 10 жовтень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 54,89 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (баклажанно-м’ясні котлети з грибами, ікра баклажанова з яблуками, рибний суп, сметанно-малиновий торт, персикова галета, цукрові булочки на заварному тісті, швидкі пиріжки зі сливами) * «Корисний продукт»: топінамбур * Салати та закуски * "Ситне друге": картопляні котлети, риба, запечена з петрушкою та кропом, тефтелі з ананасами, гуляш із яловичини з гарбузом, курячий рулет з омлетом і перцем, нагетси... * Запіканки * "Готуємо із сиру": хачапурі, сирники, картопляні зрази з моцарелою, піца "Маргарита"... * "Солодощі": шоколадний бісквіт із персиками, торт "Золотий ключик", медові соти, пиріг із тертого гарбуза та горіхів, дріжджові булочки, інш.*
Смачного!


DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
34ab8c169d26.jpg

Назва: Добрі напої
Номер / рік видання: № 4 (13) зима /2019-2020
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 44,33 Мб
Мова: українська

Наш журнал розповість читачам як про вже давно відомі українцям напої, так і про ті, які, хоч є популярними у різних країнах світу, наразі сприймаються у нас як дивина. Серед наших добрих напоїв будуть як безалкогольні, так і алкогольні. У «Добрих напоях» запропонуємо чимало унікальних рецептів, із допомогою яких читачі зможуть приготувати вдома смачні вина, наливки та настоянки, а також різні безалкогольні напої.
Тема номера: "Його величність - глінтвейн".
В н о м е р і : * Солодощі з коньяком * Безалкогольні коктейлі * Фламбе - ефектна подача страв * Музей польської горілки * Ароматне какао - незмінний атрибут зимових вечорів * Хрінівка * Чим краще закусити **

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
dc9cbf5b245e.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 1 (82) січень /2018
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 55,68 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Колоритне Різдво - кутя, узвар, короп, вареники з квасолею та грибами, борщ з "вушками", карачун...
В н о м е р і : * "Українські традиції": Святий вечір * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": Пляцки до зимових свят * "Кулінарний екскурс": "Мадлен" - печиво із Франції * "Школа декору": лебедине озеро * Духмяна випічка * Регіональна кухня: гуцульська ковбаса, бануш, ріплянка, голубці, кулеша... * "Напої": лімончелло * Дитяче меню * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Зимовий вечір"*

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
1f7dc9319dcd.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 11 (116) листопад, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 60,35 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: банош, печінка, плавлений домашній сир, бісквітний рулет, цукрова мастика, "Пташине молоко", медівник, шарлотка, ін. * "На часі": фейхоа * "Їмо і худнемо" * "Закрутки" * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - м’ясо, гриби, борошняні вироби, риби, овочі, фрукти * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, хліб та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Феєрверк напоїв * "З усього світу": до греків Приазов’я*

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
4eea3b7b08ba.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 2 лютий, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 78,15 Мб

«Сучасна кухня» - кулинарное издание предназначено для тех, кто любит готовить и стремится усовершенствовать свое мастерство, руководствуясь советами профессионалов. Это журнал для тех, кто влюблен в кулинарию, для кого это хобби, профессия и страсть. В каждом номере: захватывающие сезонные рецепты, невероятно аппетитные фото, интересные и познавательные статьи о продуктах - в том числе и экзотические, способы их приготовления, репортажи на кулинарную тематику из разных стран, раскрываются тонкости приготовления отдельных блюд, даются полезные советы. Всегда вкусно! Всегда удачно!
На страницах издания кроме доступных и интересных рецептов, есть оригинальные и изысканные блюда. Здесь есть рецепты по разделам: «Актуально»: горячее частуваннячко * «Хит сезона»: кокос * «Про запас»: медовые нюансы * «Практикум»: курица * «Полезные идеи»: стратегические запасы гурмана (рийет, паприкаш рыбный, бутербродные пасты, террин из кролика) * «Гастрономические тонкости»: свекла * «Практикум»: «горшочек, вари!" * «Из записной книжки Виктории» * «Акценты»: салаты по сезону * «Добрые советы»: перец * «Кондитерская мастерская»: бисквит * «На здоровье»: авокадо * «Наскоруюруку»: шпроты * «Моменты радости»: шоколадные соблазны * «Вкус путешествия»: Исландия *

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
bf712efb41cb.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 11 листопад 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 58,06 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (сирні пиріжки, субпродукти в томатній підливці, рибні палички, кокосовий бісквіт та ін.) * «Корисний продукт»: горобина * Салати та закуски * «Ситне друге»: картопляні вареники, печінка в яєчному маринаді, "домашній казан", курячий рулет із баклажанами, рисові котлети з морквою, мексиканські фрикадельки з кукурудзою * «Грибне меню» * «Напої для осені»: чаї, кава, лате, гарячий шоколад * «Випічка із закваскою» * «Солодощі»: гречані мафіни з бананом, кокосові мафіни, молочні іриски, банановий і яблучний пироги.
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
dac3d4bded45.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 22-23 (382-383)/2019
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 25,69 Мб

Тема номера #23: «Домашняя кухня»: салат-торт, салат "Грибы под шубой", мясо по-французски, запеканки: картофельная, зимняя, из свинины с картофелем, рулет с макаронами, пирог из манной крупы, торт "Четверть века", кексы "Нежность" и др.
"Вкусно и полезно": чем полезна хурма? *
Тема номера #22: «Сластенка»: грушевый пирог "Фантазия", чернослив, фаршированный сыром, хрустящие круассаны, халва ореховая, творожник, сахарные яблочки, печенье картофельное, сырники в кокосовой стружке, "пьяные" груши, "бантики" с маком, оладьи яблочно-морковные, груши в шоколаде, ириски, мороженое из йогурта, "Рафаэлло"*
Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману! Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 22-23:
| | |
 
198 098Темы
635 069Сообщения
3 618 396Пользователи
TwixOnFire69Новый пользователь
Верх