Разные журналы по кулинарии

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
734d6ac1b0a3.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 5 травень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 47,35 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (вегетаріанська риба, курка на пивній пляшці, сирні палички до чаю, сіміти, пампушки, тістечка "Персики", торт "Мозаїка", солодкі канелоні із сиром під соусом бешамель, тарт "Смак літа", пляцок "Хвилі Дунаю" та ін.) * «Корисний продукт»: щавель * Готуємо шашлики * Салати та закуски * "Ситне друге": рисове соте, бігос із кабачків, м’ясний хліб, грибні котлети, чебуреки на заварному тісті, ...* "Солодощі": полуничний десерт, торт "Святковий", фруктовий кекс, пиріг із ревеню, королівський чізкейк із вишнями, ягідна граніта, печиво вівсяне чи з арахісом та ін. *
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
e453b11b0ea9.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 6 (31), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 54,46 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Корисні та смачні кабачки" – все, що треба знати: секрети вирощування, кращі рецепти, ефективні поради.
Корисні властивості * Як вирощувати кабачки: догляд, полив, шкідники і хвороби* Кабачки в кулінарії: закуски, салати, основні страви та ін. *Консервація з кабачками (салат, в томатному соусі, аджика, ікра, рецепти варення з кабачками) * Патисони. Вирощування та кулінарні рецепти, рецепти заготовок на зиму.*
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
c989bbe0fa48.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 4 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,95 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви з яєць та молочних продуктів" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Страви з молока (домашня "Нутелла", домашній сир з кислого молока, класичні маффіни, ванільний мус, молочний суп з овочами, манний пудинг, банановий смузі, ...)*
*Страви з йогурту (грецький маринад для м’яса, яблучні оладки, морозиво з манго, окрошка, хліб на йогурті в хлібопічці,...)*
*Страви з кефіру (хачапурі по-аджарськи, домашня фета, литовський холодник, манник, смузі, )*
*Страви зі сметани (цибулевий пиріг, сир маскарпоне, тартар, чизкейк, рогалики)*
*Страви з домашнього сиру (ліниві вареники, сирники, болгарський перець, фарширований, печиво, десерт)*
*Страви з твердого сиру (ачма, закусочні кекси, смажений сир,...)*
*Страви з яєць (шакшука, омлет, кайзер-шмаррн, запіканка та ін.)*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
b56a05904ccf.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 6 (99) червень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 54 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Сезон молодої картоплі - супи, салати, закуски, основні страви, випічка.
В н о м е р і : * "Рецепт на замовлення": корисні хлібці * "Майстер-клас": торт-морозиво "Кавун" * "Кулінарний екскурс": соус "Бешамель" * "Школа декору": блискітки з желатину * Духмяна випічка * "Національна кухня": німецька * "Напої": ягідні нектари * Рецепти від читачів * Вишивка: "Літо в селі" *

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
1287b879c258.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 6 червень, 2019
Изд-во: ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 94,8 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало! Нові акценти до улюблених традицій!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Хіт сезону»: козячий сир * "Страва честі": смакуй українське (мітболи, чорні галушки, трикутні деруни) * «Із записника Вікторії»: МК: форель, запечена в травах, салат з молодої картоплі та буряка із сиром фета * «На часі»: бузиновий квіт * «Акценти»: полуниці на закуску * "Делікатес": терін * «Продукт»: креветки * "Добрі поради": окрайчик * «Школа гурмана»: горошок * «Гастрономічні тонкощі» * «Прості рішення»: найсмачніший суп * "Практикум": льодові ласощі * "Корисні ідеї": суничні галявини * «Кондитерська майстерня»: шарлотка, тірамісу, десерт "Павлова", завиванець * «Смак подорожі»: Таїланд *


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
026040faa099.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 2, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 47,31 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 55 перевірених рецептів.
Закуски з кабачків * "Зустріч для вас": Аніта Луценко. Рецепти з фітнес-програми WOWBODY Slim * "Красивий стіл": Їстівний посуд * Салати * Супи: таратор, бурякова юшка, суп-пюре із зеленого горошку * Вегастрави від Руслана Сенічкіна * Ідеї для пікніка * "Розвінчування міфів": перець чилі * Гарніри * Овочеві страви * Запіканки * Страви з яєць: омлет з кабачками, яєчня з кальмарами * Страви з риби: білий амур у тісті, тюфтельки з рубленого м’яса * Страви з курки * Страви з фаршу: фрикадельки зі спагеті, грузинські купати * "Страви з м’яса": рулет із телятини з сиром, свинина по-грецьки * Відкриті пироги: тісто для солоних пирогів, пиріг зі шпинатом і бринзою, пиріг із зеленою цибулею і кукурузою * Пироги з фруктами * Тарти * Хіт сезону: торт із полуницею і білим ганашем * Випічка з ягодами * Десерти: меренги, пана кота по-баварськи * Домашнє морозиво * Охолоджувальні напої*
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
31856e275403.jpg

Название: Кулинарный мир. СВ - 200 лучших рецептов консервации
Издательство: ФЛП Соболь Ю.В.
Формат: pdf
Количество страниц: 48
Размер: 45,34 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал с несложными и очень вкусными рецептами. Выпуски самой разнообразной тематики.
Тема номера: «Домашний погребок. Проверено хозяйками»:
• Советы по консервированию овощей и фруктов (подготовка продуктов и тары)
• яблочный компот - с ежевикой, с черносливом, с виноградом, сироп, яблочный мармелад, яблочное желе, яблочное варенье и повидло
• Компот из дыни, засахаренная дыня
• Капуста - квашеная, маринованная,
• заготовки из моркови, кукурузы, винограда
• овощные смеси, салаты
• Баклажаны - острые, маринованные, "под грибы", соленые, фаршированные
• приправы
• заготовки из винограда - варенье, желе, сушеный и др. заготовки.


d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
2e4affe0f7ac.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 6 червень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір:44,06 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (скумбрія, запечена з травами і лимоном, мусака з баклажанами, огірочки по-корейськи, пиріжки з абрикосами, пиріг з маком, "Лінивий медівник", малиновий коктейль)* «Корисний продукт»: хрін * Літні супи: холодник, огірковий на йогурті, сальморехо, окрошка, гаспачо, ...*Салати та закуски * "Ситне друге": паштет із горіхами, риба у вершках, рибні рулети з печерицями, м’ясні битки, голубці в листях черемші, відбивні з грибами, бануш із бринзою, ...* "Апетитне асорті": хліб із броколі, пиріг із грибами і перепелиними яйцями, рогалики, шніцелі з кролика...* "Солодощі": желе, шоколадно-полуничний тарт, сочники, деруни з яблук, смажені ківі в тісті і інш.*
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
0136b47d0e89.jpg

Название: "Кулинария"
Номер: № 6 (72) июнь - 7 (73) июль
Год: 2019
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 65,38 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!"
Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок".
Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
В номере - фруктовый суп "Ябчанка", окрошка, зеленый борщец с грибами, кабачковая икра в рукаве, домашний шашлык с киви, грузинский салат, тушеные вешенки, кетчуп из красной смородины, вареники "Летние", самса, быстрые пирожки "яично-луковые", пончики "Закусочные", "хрущевское" тесто, разборной пирог с кукурузкой, творожное мороженое, пирожные, галета с абрикосами и вишней, маковый торт с абрикосами, грушевый пирог, шоколадный пудинг с малиной, "подушечки" с вишней,
*Рецепты для мультиварок - "зеленый" плов, лагман, тушеная свинина в рукаве, творожный манник с абрикосами, насыпной яблочный пирог, желе на зиму и другие интересные рецепты.
*К сезону консервации: маринованные помидоры с черешней, корнишоны в кетчупе "Чили", кабачковый салат на зиму, "мохито" из крыжовника, черешневое варенье с орешками, смородиновый джем, перец с виноградом в медовом маринаде, соус "Кавказский абрикос", нектариново-кофейный джем, имбирное варенье с малинкой, малиново-грушевый мус.

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
b58bf83da621.jpg

Назва: «Fresco»
Номер / рік видання: № 1-12 / 2013-2016
Вид-во: «Fozzy.ua»
Формат: pdf
К-ть стор.: по 28 -40
Розмір: 53,31 Мб
Мова: українська

Fresco в перекладі з італійської й іспанської — свіжий. Ми пропонуємо свіжі ідеї про те, як краще приготувати і з чим поєднувати продукти наших власних торгових марок - «Премія» та Premіya Select. Сподіваємося і віримо, що рецепти, які ми відбираємо з великою любов’ю, подарують вашій родині і друзям нові смаки, натхнення та радість від смачної, нетривіальної і корисної їжі. Під маркою «Премія» група компаній відібрала найкращих українських і закордонних постачальників та ретельно стежить за всіма етапами виробництва й доставки товарів на полиці магазинів. Premіya Select — торгова марка, яка об’єднує ексклюзивну продукцію безкомпромісної якості. Часто це унікальні для українського ринку продукти. Товарів, які випускаються під власними торговими марками, і самих марок стає більше. І ми хочемо розповісти вам про них, бо нам справді є, що розповісти, адже наші продукти мають свої історії і смачні секрети. Для цього ми створили цей журнал. Приємного читання та смачних експериментів!

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
6e9e3f24273b.jpg

Название: "Урожайная грядка"
Год / номер: 2019 / № 6-СВ
Издатель: ФЛП Тригорло О.А.
Страниц: 32
Формат: pdf
Размер: 51,06 Мб

В журнале - от сборника газет "Урожайная грядка" - подборка лучших рецептов из серии "Домашнее консервирование".
Тема выпуска: "Маринуем дома овощи и фрукты": заготавливаем впрок дары лета (из огурцов, помидоров, баклажан, цветной капусты, кабачков и перца).
Это, кроме всевозможных салатов, закуски, лечо, рататуй, соте, овощи для гарниров и овощные ассорти.
Среди рецептов заготовки с капустой: в быстром маринаде, по-корейски, по-грузински, по-гурийски, краснокочанная и цветная острая; маринованные фрукты: слива, груша, яблоки, виноград.
Приятного аппетита!

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
b80b8e9fab23.jpg

Название: Золотые рецепты заготовок от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 27 СВ (июль-сентябрь), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 49,12 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты - "Урожай в банке"! Запасаемся на зиму: шедевры для вашего стола.
"Вкус лета": готовь впрок (закуски из баклажан, ананасовые кабачки, * "Погребок": от кулинарного блоггера Марины Ярославцевой * "Пикантно": огурцы * "Пальчики оближешь": помидоры * "С грядки в банку": домашние соленья * Капустное изобилие * "Грибная пора" - тихая охота: грибная икра, маринованные лисички, консервированные вешенки и др. * "Солнце в банке" - сладости на зиму: конфитюр из крыжовника, джем из красной смородины, абрикосы в сиропе, повидло из персиков, яблочный джем, "пятиминутки" из абрикос или малины, вишневый компот, тыквенный сок и много других интересных заготовок*
Приятного аппетита!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
6a935367392a.jpg

Название: Женский календарь
Номер выпуска/год: № 2 СВ, 2019
Издательство: ЧП "Медиа-Трейд"
Страниц: 36
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 75,63 Мб

В этом спецвыпуске раскрываются секреты и секретики домашней консервации, даются советы от опытных хозяек. Тема спецвыпуска: "100 оригинальных рецептов сезона консервирования!"
11 оригинальных идей для домашних заготовок * Что приготовить из помидоров? Аппетитные закатки с уксусом. Помидоры в желе. Черри * Консервирование огурцов * Фирменные рецепты консервирования фруктов и овощей * Чеснок на зиму * Патиссоны * Необычные рецепты: варенье из красной рябины с грецкими орехами, из сирени, из сосновых шишек, из морковки с календулой, виноградное с миндалем * Консервированный зеленый горошек * Готовим борщевую заправку * Маринованная тыква * Вкуснейшие заготовки из сладкого перца * Икра из баклажан и кабачков * Цветная капуста * Кукуруза на зиму *
Приятного аппетита!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
b10c8478a1fb.jpg

Название: Лиза. Приятного аппетита!
Издательство: «Burda»
Год/выпуск: № 9 СВ (сентябрь), 2019
Страниц: 34
Формат: PDF
Размер: 51,74 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал для тех, кто любит готовить, печь и радовать близких кулинарными сюрпризами - "Готовить с душой, есть - с удовольствием"!! Чем удивить гостей или родных, на какой из продуктов обратить внимание в этом сезоне? Как лучше приготовить тот или иной продукт, каковы тонкости его обработки? На эти и другие вопросы дает исчерпывающий ответ журнал. В каждом номере издания - разнообразные рецепты для семейных будней и праздников, для маленьких и больших торжеств, полезная информация о продуктах, кулинарные путешествия в разные уголки мира и рецепты из разных стран.
На страницах издания: "Коронное угощение": свиные котлеты на кости со сливами * "Аппетитные новости" * "Сезонное предложение": груши * "Фирменные рецепт": коблер с персиками и сливами * "Семейный обед": овощи * "Домашние припасы" * "Кулинарная студия": свекла * "Кулинарное путешествие": лимоны из Ментона * "Сладкоежкам на радость": яблочное настроение *
Рецепты номера: хумус классический, суп рыбный с перцем, десерт из слив с маскарпоне, кекс с виноградом и др. Более 45 бюджетных рецептов. Приятного аппетита !!

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
a3723b26d347.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 8 (113) серпень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 58,32 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: лимонно-м’ятний кекс із чорницями, зелений грузинський салат, курячі крила в медовій глазурі, чихіртма, котлети по-аджарськи, м’ясний рулет із грибною начинкою, квасоля з овочами на зиму, цукерки із сухофруктів, домашнє морозиво, ягідний морс, торт "Маковий цвіт", ванільний кекс з малиною * "Закрутки": малинове желе, варення - вишневе, з смородини, з ягід чорноплідної горобини, квашена цвітна капуста, духмяні кабачки, овочевий салат з кукурудзи та ін. * Апетитні закуски (домашня куряча ковбаса, омлет у лаваші, ...) * Феєрія салатів * Суп - це корисно * "А що на гаряче? - баклажани, картопля, овочі, бобові * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, піца та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": італійське морозиво - джелато *

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
7be8b92cf014.jpg

Название: Дачка. Под крышечку
Номер: вып. 10 - № 43, вып. 15 - № 47 / 2001
Издатель: Х.: ПП «Трибуна»
Страниц: 12+12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 47,72 Мб

Спецвыпуски к газете «Дачка» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Выпуски из серии "Под крышечку" посвящены домашним заготовкам - «Нетрадиционные рецепты консервирования и засолки». Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах спецвыпусков можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
Выпуск 10 - № 43:: мои секреты * помидоры и огурцы * кабачки и баклажаны * перец и капуста * овощное ассорти * Экзотика в банке * Мясо и птица * Весенние заготовки * Вина и напитки * Любимый рецепт *
Выпуск 15 - № 47:: Овощное ассорти * Помидоры и огурцы * Перец и капуста * Кабачки и баклажаны * Тыква и хрен * Экзотика в банке * Мясо, рыба и птица * Любимое варенье * Вина, компоты, квасы * Мои секреты: хранение продуктов в погребах * Любимый рецепт *
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
904147ef975c.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 7 (100) липень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 48,82 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Апетитні огірки і кабачки на зиму - супи, салати, закуски, основні страви, випічка.
В н о м е р і : * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": незвичне варення зі звичайних кабачків * "Майстер-клас": чізкейк "Нью-Йорк" * "Кулінарний екскурс": соус "Болоньєзе" * "Школа декору": зефірні троянди * Духмяна випічка * "На кухні великих кулінарів": Джеймс Мартін * "Напої": мохіто * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Літній натюрморт"*

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
c3f168b996a2.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 7 липень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,54 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господар" (спаржева квасоля та мариновані гливи по-корейськи, сагудай із товстолобика, томатно-сливовий соус з базиліком, пиріжки із сирного тіста з яблуками, баклажани в аджиці, кетчуп) * «Корисний продукт»: груша * Консервація: пікантні помідори, кабачкова ікра, овочева заправка, джем із аґрусу, сливовий джем, абрикосове варення * Салати та закуски * "Ситне друге": канелоні, фрикадельки, запечені з овочами, вівсяні котлети з грибами, овочевий гуляш, м’ясний пиріг...* "Апетитне асорті": іспанська тортилья, фаршировані баклажани, морквяний рулет, гужери ...* "Солодощі": безе з малиною та вершками, домашнє морозиво, чізкейк із полуницею без випічки, круасани з мармеладом, медові млинці із пшеничної каші, інш.*
Смачного!


DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
d0c7dca6af23.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 7 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,82 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Дари осені на столі" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Закуски і салати * Перші страви: грибний суп, суп-пюре з цвітної капусти з чебрецем, імбирний суп із фрикадельками... * Другі страви: лобіо, мамалига, бігос, рагу з яловичиною та гарбузом, смажений хек з горіховим соусом, запечені курячі ніжки * Несолодка випічка: галета, струдель з грибами, гарбузовий хліб, піца, пироги * Солодощі: шоколадний кекс з грушами, панакота, цукерки з горіхів та сухофруктів, сирне печиво*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
bcc792703009.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 8 (101) серпень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 71,08 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Барвисті баночки з ароматом літа.
В н о м е р і : * "Закрутки": маринуємо по-новому * "Рецепт на замовлення": овочеві торти * "Майстер-клас": баклажани з часником і зеленню * "Школа декору": торт, прикрашений трояндами * "Кулінарний екскурс": морозиво "джелато" * Духмяна випічка * "Регіональна кухня": на сніданок до бойків * "Напої": компоти з кабачків * Дитяча кухня * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Молодятам на щастя"*

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
55a10cd74f39.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 4 (29), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 45,16 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Яйця" – все, що треба знати: корисні поради та властивості, види яєць, кращі рецепти.
Історія та корисні властивості курячих яєць* Правила безпеки вживання яєць * Яйця в кулінарії: яєчне меню; рецепти та секрети приготування омлетів; випічка; фаршировані яйця; салати; яйця з овочами. *Перепелині яйця * Качині яйця * Гусячі яйця * Голубині та страусині яйця * Крашанки - великодні яйця*
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
9a8273e622b0.jpg

Название: Повариха
Номер: спецвып. 2 - №166 (393)/ 2001
Издатель: Х.: редакция «Телекросс»
Страниц: 12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 52,3 Мб

Спецвыпуск газеты «Телекросс» - подборка кулинарных рецептов для хозяюшек, которые хотят пополнить свою кулинарную книгу, удивить своих родных и попробовать что-то вкусненькое и новенькое. На страницах издания можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
В этом номере:
- яблоки: шарлотка, варенье из райских яблочек, зефир из яблочного пюре, яблочный крюшон с шампанским*
- груши: в сиропе из красного вина, в желе, в ванильном соусе,с миндалем в хересе, тутти-фрутти, пирог, пудинг, запеканка из груш, яблок и макаронов, десертный напиток, варенье*
- абрикосы, персики: десерт, суфле, шарлотка из ржаных сухарей с абрикосами, пирог с персиками и абрикосовым джемом*
- сливы: пирог, блюда с черносливом*
- вишни и черешни: желе, пудинг, варенье*
- цитрусовые: желе из лимонов, мусс лимонный, цитрусовое печенье*
- ягоды: желе, мусс, суфле, пирог, варенье, мороженое*
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
bce992a7a66e.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 13-14 (373-374)/15-16 (375-376)
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 43,96 Мб

Тема номера #13-14: «Заготовки на зиму»: баклажаны в аджике, икра, лечо -медовое, из кабачков, аджика - сырая, с петрушкой, грибная, с тыквой, "Золотая осень", яблочная, "Огонек", томатный соус с горчицей, приправа, кетчуп - из слив, абрикосово-яблочный *
Тема номера #15-16: «Праздничный стол»: бутерброды, салаты - из кальмаров, из печени трески, с языком и грибами, "Шапка Мономаха", "Смертельный номер", грибная смесь в сметане, закусочные рулетики, заливной мусс из ветчины, карпы жаренные во фритюре, рыба, запеченная в сливочном соусе, запеканка из курицы, сметанное желе

Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману!
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 13-16:
| | |

ИЛИ​

 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
55cb9daf1dc5.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 8 серпень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 82,8 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Король сезону»: гранат * «З записника Вікторії»: МК: брауні з малиною * "З понеділка по п’ятницю" - за лічені хвилини * «Про запас»: бігос з цукіні * «Родзинка смаку»: оцет бальзамічний * «До свят і особливих нагод»: "у фокусі" - fleur de sel * «Хіт сезону»: Помідорні часи * «Кондитерська майстерня»: яблучний пиріг на сидрі, чорничний пиріг з крамблем, чизкейк з порічками, тарт зі сливами, пиріг з агрусом та меренгою, вишневий штрудель, торт безе * «У кухні з майстрами»: чоловіча кухня - непросте реберце * «Вегетаріанцям»: кавуневе літо * «Світ довкола столу»: світ на тарілці - Руссільйон * «Свій продукт»: хрін * «Гостинець з-за моря»: смаколик для імператора - китайські пельмені *

d o w n l o a d :
| | |
 
198 112Темы
635 083Сообщения
3 618 401Пользователи
EeOneНовый пользователь
Верх