Разные журналы по кулинарии

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
6a0d034102fc.jpg

Название: Рецепты к Пасхе от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 12 СВ (март-май), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 54,29 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты к Пасхе - лучшие идеи для щедрого застолья, традиции и новинки! Милости просим к Светлой трапезе!
"Трапезная. Пасхальное застолье": запеченная свиная грудинка, мясной хлебец в беконе, быстрый кулич с глазурью и цукатами, лимонный кулич, пасха творожная, шоколадная и лимонно-шоколадная*
"Скатерть-самобранка": салат "Трухлявый пень", сдобный пирог со свининой и сыром, куриный рулет с курагой,
Идеи для завтрака * "Главное блюдо" * Закуски: пирог "Барашек", винегрет в тарталетках, ... * "Готовим из птицы": рулеты с вишней, цыпленок с гречкой, конвертики с начинкой... * "Звездная кухня": под звон пасхальный колоколов * "Сладкая жизнь": профитроли со сгущенкой, пасхальные зайцы от Валентины Хамайко*
*Некоторые из рецептов предназначены для диабетиков - домашняя колбаса, буженина из говядины*
Готовим с удовольствием! Приятного аппетита!


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
27b4b3fbaf70.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 3 (108) березень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 58 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...

У номері: * Зіркові рецепти * "Готує господиня": курка, фарширована млинцями, пісні голуці-равлики з булгуром, томатна рибка з цукровим буряком, гарбузовий торт, пиріжки "Весняні", манник з родзинками та ін. * "Здорова їжа": енергія із проростків * "Бабусині переписи": кулеша, весільні пиріжки, зглевілий сир * Апетитні закуски (хлібець із сочевиці та грибів, норимакі - рисові завиванці, пісний майонез, ...) * Феєрія салатів * Суп - це корисно * "А що на гаряче? - запіканки, котлети, вироби з борошна, риба, овочі * Пишна випічка: торти, пляцки, хліб, пироги та "дрібне задоволення" * Дитяча кухня * "Шукаю рецепт" * "З усього світу": кухня Італії *


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
7eb935f65f1b.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: №4 (97) квітень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 47,33 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними и корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів и страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: До великоднього столу
В н о м е р і : * Українські традиції. Збираємо великодній кошик; До святкового столу - паска та крашанки * М’ясне розмаїття * Майстер-клас: кров’янка * Рецепт на замовлення: журек * * Кулінарний екскурс: норвезький "Найкращий у світі торт" * Школа декору: прикраси з тіста * Духмяна випічка * Регіональна кухня: Великдень у Карпатах * Напої: кава * Дитяче меню * Рецепти від читачів * Вишивка: оберіг *

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
b0d0f7703c90.jpg

Название: Люблю готовить № 5 CВ (112/май) 2019
Издатель: ДП "Бурда-Украина"
Страниц: 50
Формат: pdf
Размер: 48,02 Мб
Язык: русский, украинский

Кулинарный журнал из рецептов, присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Светлая Пасха - готовим праздничный пасхальный стол.
Пасхальная выпечка: куличи, райндлинг - австрийский пасхальный пирог, пасхальный венок * Мастер-класс: пасхальный хлеб с изюмом; творожная пасха с желатином; "Веселые петушки"; свинина с капустой; форель с овощами на гриле * Творожные пасхи * "Советы и секреты": виды глазури для куличей * Салаты * Закуски * "Блюда из мяса": мясной рулет, террин из телятины и индейки, * "Блюда из рыбы": маринованный толстолобик, запеченный карп с орехами, фаршированная горбуша * На горячее * "Десерты и напитки": мороженое, банановые конфеты, трехслойное желе * и много-много другого.

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
085307f4c6dc.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 1, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 31,9 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 48 перевіренних рецептів.
Фаршировані яйця * "Зустріч для вас": Ектор Хіменес-Браво. Фірмові рецепти * Салати. Пісні салати * "Красивий стіл": ідеї для подачі салатів * Супи: з фрикадельками та брюссельською капустою, з вермішеллю та омлетом * Запіканки * "Страви з овочами та м’ясом": тушкована капуста, баранина з картоплею * Страви з яловичини, курятини * Страви з фаршу * Узбецькі манти * Страви з риби: фрикадельки зі щуки, котлети з білого амура * Страви з печінки * "Розвінчування міфів": скільки ноток у чорного перцю? * Млинці * Рецепти пасок від Євгена Клопотенка: великодній хліб * Домашні сири * Пироги з сухофруктами, вишнями * Кекси, мафіни * Торти*
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

bigaspid

New member
Регистрация
10.06.2009
Сообщения
5
Реакции
0
Баллы
1
Возраст
48
Дело вкуса №1(77) (январь 2010)

2dd24d973084.jpg


Название: Дело вкуса
Издательство: Вести
Номер: 77
Месяц / Год: январь 2010
Страниц: 44
Формат: -DjVu
Размер файла: - 26.24 Mb
Язык: русский
Тема номера: зимние супы. 10 лучших рецептов

Описание:
"Дело вкуса" - лучший кулинарный журнал из Израиля, представляет на своих страницах некоторые хитрости кулинарного искусства. Журнал для гурманов будет хорошим подспорьем в приготовлении блюд и напитков.

Скачать:





Интересный журнал
 

bigaspid

New member
Регистрация
10.06.2009
Сообщения
5
Реакции
0
Баллы
1
Возраст
48
085307f4c6dc.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 1, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 31,9 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 48 перевіренних рецептів.
Фаршировані яйця * "Зустріч для вас": Ектор Хіменес-Браво. Фірмові рецепти * Салати. Пісні салати * "Красивий стіл": ідеї для подачі салатів * Супи: з фрикадельками та брюссельською капустою, з вермішеллю та омлетом * Запіканки * "Страви з овочами та м’ясом": тушкована капуста, баранина з картоплею * Страви з яловичини, курятини * Страви з фаршу * Узбецькі манти * Страви з риби: фрикадельки зі щуки, котлети з білого амура * Страви з печінки * "Розвінчування міфів": скільки ноток у чорного перцю? * Млинці * Рецепти пасок від Євгена Клопотенка: великодній хліб * Домашні сири * Пироги з сухофруктами, вишнями * Кекси, мафіни * Торти*
Смачного!

DOWNLOAD:
Довольно познавательно
 

bigaspid

New member
Регистрация
10.06.2009
Сообщения
5
Реакции
0
Баллы
1
Возраст
48
78cafaf5d82d.jpg

Название: Люблю готовить №10 (октябрь) 2008
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 22.87 MB
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».

СКАЧАТЬ:


Люблю журналы на украинском
 

bigaspid

New member
Регистрация
10.06.2009
Сообщения
5
Реакции
0
Баллы
1
Возраст
48
ff059fabcf54.jpg

Солись, солись, рыбка!
Серия:
Кулинарный сборник газеты "Особенности национальной рыбалки"
Выпуск: #5
Издатель: Шульц В.В.
Год: 2005
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 25.64 MB

Тематический кулинарный журнал с массой разнообразных рецептов для будней и праздников.

DOWNLOAD:

Хорошая информация
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
2733f68a42b7.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 2 лютий 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 61,68 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (салат із тунця, кабачкова піца, торт «Баунті», чізкейк, мілкшейк та ін.) * «Корисний продукт»: мак * Салати та закуски * "Ситне друге": запечені рулетики в беконі з чорносливом, кальмари, фаршировані кус-кусом, свинина з вишнею, "палочки" з яловичини, ... * "Апетитне асорті":макаронна запіканка, гарбузовий казан з гуляшем, печінка з апельсинами, крокети з начинкою, штрудель із капустою з лаваша, ...* "Несолодка випічка": дріжджові кекси, цибулеві булочки, коблер, сосиски в тісті дріжджові * "Солодощі": яблучний пиріг, медівник, цукрове печиво, капкейки лимонні, пиріжки з яблуками, чорничний десерт та ін. *
Смачного!


DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
db904345b958.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 21-22 (357-358)/23-24 (359-360)
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 30,61 Мб

Тема номера #21-22: «Яблочные пироги»: пирог из фаршированных яблок, ленивый, песочный, с яблочным пюре и кремом, с бисквитом, с сыром или сырной корочкой, на рассыпчатом тесте, пай, с посыпкой (штрейзелем), пирог закрытый с яблоками, ревенем или крыжовником, яблочно-медовый.*
Тема номера #23-24 : «Обжорка»: маскарпоне в домашних условиях, панир - домашний сыр, лепешки, картофельный рулет, свинина по-степному, болгарские "ругувачки", ека, блинная закуска, плацынды, "правильное тесто" для вареников и пельменей, рис по-индийски, пицца и др.

Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману!
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 21-24:
| | |

ИЛИ​

 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
3215f47f42d3.jpg

Название: Кулинарный мир. СВ - 200 лучших рецептов консервации
Издательство: ФЛП Соболь Ю.В.
Формат: pdf
Количество страниц: 48
Размер: 46.9 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал с несложными и очень вкусными рецептами. Выпуски самой разнообразной тематики.
Тема номера: «Домашний погребок. Летние заготовки»:
• Советы по консервированию овощей и фруктов (подготовка продуктов и тары)
• черешня (варенье, компот, маринованные фрукты)
• малина (компот, варенье, джем, сироп, желе, в собственном соку)
• ежевика (варенье, пюре, в собственном соку, конфитюр)
• черника (компот, джем, пюре, желе, в собственном соку)
• голубика (компот, пюре, заготовка без сахара)
• красная смородина (варенье, сырой джем, компот, в собственном соку, засахаренная или замороженная)
• черная смородина (варенье, компот, сироп по-чешски, мармелад, маринованная в собственном соку)
• вишня (варенье, компот, желе, мармелад, цукаты, маринованная, в собственном соку, сушеная или вяленая)
• абрикос (варенье, компот, желе, мармелад, повидло, цукаты, вяленые)
• алыча (варенье, компот)


d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
4e84cd44d30e.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 5 (98) травень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 48,48 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Дивовижні страви з молодої капусти - супи, салати, закуски, основні страви, випічка.
В н о м е р і : * "Рецепт на замовлення": корисні інгредієнти * "Майстер-клас": куліш на багатті * "Кулінарний екскурс": курчата "Рішельє" * "Школа декору": ягоди і фрукти в глазурі * Духмяна випічка * "На гостину - до родини" * "Напої": з куркумою * * Рецепти від читачів * Вишивка: узор на сорочку *

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
dfb027772c35.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 5 (110) травень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 63,37 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: фуршетна закуска, шпинатно-малиновий пляцок, сирні троянди, жульєн в кошичках, фітнес-печиво, трайфл... * "На часі": збираємося на пікнік! * Апетитні закуски (печінково-м’ясна запіканка, пряний домашній сир, ...) * Феєрія салатів * Суп - це корисно * "А що на гаряче? - м’ясо, зеленина, крупи, овочі * Пишна випічка: торти, пляцки, хліб, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": кухня Шрі-Ланки *

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
2d820c5a296b.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 3 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 37,49 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви з м’яса" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Закуски (пастрома, карпачо, буженина у мультиварці, мариноване сало)* Салати*
*Страви зі свинини* *Страви з яловичини* *Страви з телятини* *Страви з баранини**Страви з курятини* *Страви з індички**Страви з кролятини* *Шашлики ** Випічка з м’ясом *
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
e4e0fc37e064.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 8 (21), 2018
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 30,99 Мб
Язык: русский/українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Летний сезон в банку" – рецепты ахтырских хозяюшек.
Консервация – лучший способ сохранить вкусовые качества любимых продуктов на длительное время. Этот номер – «гид», в котором собрана необходимая информация о консервации и много крутых рецептов, которые стоит попробовать!
Правила консервации * Консервируем грибы: лисички, солянка овощная с грибами * Салаты и закуски: перец, фаршированный виноградом, «Пелюстка», гювеч, рис с овощами, спаржевая фасоль в томатном соусе, овощные ас сорти * Огурцы – классика жанра: маринованные, малосольные огурцы, пикантные, с горчицей, хрустящие, … * «Сеньйор помидор»: лечо, из зеленых помидор, томаты с базиликом, армянские томаты, приправа острая махмундер, томаты в яблочном соке, … * Перец: в маринаде, пикантный, лечо, …* Кабачки, баклажаны: икра, квашеные б., б. как грибы… * Персик: варенье *

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
a77a3175e9c3.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 3 березень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,14 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (печінковий суп з грибами, маринований язик, рибні палочки з хека, сирні битки з начинкою, та ін.) * «Корисний продукт»: селера * Салати та закуски * "Ситне друге": свинячі відбивні, запечені з овочами, курятина по-балканськи, яловичий гуляш з перцем, рибний паштет, запіканка з перцем і фаршем, ..., * "Апетитне асорті": м’ясний пиріг, ліниві картопляні вареники з базиліком, свинячі реберця по-техаськи, куряча пастрома, рисові кульки, макаронні мафіни... * "Традиції": головна страва Масляної * "Солодощі": шоколадно-лимонний пиріг з гарбузом, помаранчево-кокосове вівсяне печиво, кавово-шоколадні мафіни, пісочний пиріг з консервованими абрикосами, морквяний пиріг з кремом, тарт з корицею, мигдальне печиво та ін. *
Смачного!

DOWNLOAD:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
0a04878df901.jpg

Название: "Кулинария"
Номер: № 4 (70) апрель - 5 (71) май
Год: 2019
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 40,71 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!"
Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок".
Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
в номере - чесночный суп, грибной борщик с черносливом, хлебные рулетики, "зеленые" чебуреки, ватрушки закусочные, картофельные колобки с сыром, печенка, пирог с черемшой, пицца, куриный гуляш, галушки, вареники "Весенние", кабачково-куринные оладушки, дрожжевая галета с гречкой, вертушки с повидлом, сметанное печенье, "Наполеон" с вишней, сочни, шарлотка с черешней, слойки, сырники, булочки с клубникой, шоколадная бомба, лимонный кекс с помадкой, расстегаи с черешней, пряный апельсиновый кисель, вишневое мороженое,
рецепты для мультиварок - зеленый супчик, курятина в кефире с черемшой, постная каша из риса, луковый пирог, тушеное сердце с подливой, сливочно-чесночные кабачки и другие интересные рецепты.

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
08f6e356ec45.jpg

Название: Газета "Урожайная грядка"
Номер/ год: 6 июнь 2019
Издатель: ФЛН Тригорло О.А.
Страниц: 8
Формат: pdf
Размер: 20,6 Мб

Газета будет интересна как цветоводам, так и садоводам-огородникам. На страницах газеты собран опыт читателей, печатаются советы садоводов-любителей.
Тема спецвыпуска: "Домашнее консервирование: варенье, джемы, конфитюры, компоты".
Читайте в номере:
варенье - из клубники, из крыжовника и грецкого ореха, пикантное из черешни, из ревеня с имбирем, "пятиминутка" из сливы, грушовое с кардамоном, из кабачков, из абрикосов, малиновое,...;
джемы - из клубники, из желтой сливы, дынный с куркумой и ванилью, абрикосовый, яблочный, из тыквы с калиной, из черной смородины...;
конфитюр - из клубники, из крыжовника и банана, вишневый, ...
а также малина в собственном соку, грушевое пюре, консервированная черешня с анисом и корицей.
Приятного аппетита!!

СКАЧАТЬ:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
c4a92246e33f.jpg

Назва: Добрі напої
Номер / рік видання: № 2 (11) літо /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 43,43 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними и корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів и страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: "Рідкий хліб", що веселить і лікує
В н о м е р і : * "Рідкий хліб", що веселить і лікує - 30 цікавих фактів про пиво, найпопулярніший на планеті алкогольний напій* Лимонад * Морозиво "для дорослих": з коньяком, на горілці, кокосове з лікером, винне, солоне ... * Мадера - народжена сонцем і морем * Морс - напій з сонячною енергією * Бурбон - американець із Кентакі * Чим утамувати справу? * Вино з ароматом літа: з малини, з аґрусу, з трояндових пелюсток, з абрикосів, з порічок, зі смородини **

d o w n l o a d:
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
c826b4d49ead.jpg

Название: Летние десерты от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 20 СВ (май-июль), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 69,16 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты - "Сезон ягод"! Суперидеи для сладких блюд: шедевры для вашего стола.
Для сладкоежек * Клубничные фантазии (джем, торт "Наслаждение") * Лето в банке * Ягодное изобилие (муссовый торт с ягодами, пирог с красной смородины и мятой, изумрудный торт с клюквой) * Ягода-малина (ароматный кекс, шоколадные пирожные, тирамису, творожный десерт, маффины, летний сорбет) * "А сверху - вишенка": шоколадный торт, твоорожный пай, сладкие вареники, пирог с вишнями) * "Наливное, золотое": бисквитный рулет с яблоками, шарлотка, яблочный штрудель * С ароматной грушей: чизкейк, пирог, торт * Оранжевое настроение: творожный тарт с абрикосами, пай, заливной пирог, слойки * Изысканные угощения * В жаркий день * Ледяная горка * Освежающие напитки *
Некоторые из рецептов предназначены для диабетиков: малиновый десерт, фруктовый лед.
Приятного аппетита!


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
19312c6bf645.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 5 травень, 2019
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 74,4 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало! Нові акценти до улюблених традицій!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Хіт сезону»: рукола * «На часі»: ладні оладки * «З записника Вікторії»: МК: полуничний семіфредо * "Страва честі": борщ * "Добрі поради": за здорове харчування! * «Продукт»: спаржа * "Корисні ідеї": на пікнік – м’ясний делікатес; ідеальні ягідки; цитринова кухня * "Практикум": юшка * «Акценти»: риба * «Гастрономічні тонкощі» * «Школа гурмана»: салат * «На здоров’я»: ячмінь * «Кондитерська майстерня»: татен, тарт, перекидень * «Смак подорожі»: Ріо-де-Жанейро *

d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
77c3c1e8e1c9.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Номер: № 6/1 CВ червень 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 62,75 Мб

Спецвипуск "Рецептів господині": "Домашні закрутки": енциклопедія перевірених рецептів заготівель на зиму.
В номері: мариновані та квашені овочі та гриби, заготовки з бобових, салати, аджики (ніжна, сира з оцтом, з карі), соуси (вишневий, томатна паста і кетчуп), приправи, зеленина та квіти, фруктова консервація - варення, повидло, джеми, компоти і лікери, мариновані фрукти (груші, сливи, аґрус) і багато-багато іншого. А також корисні поради і секрети від господинь, "Кулінарна енциклопедія" - календар закруток.
Смачного!


d o w n l o a d :
| | |
 

TTT22

Moderator
Регистрация
15.01.2009
Сообщения
3 383
Реакции
674
Баллы
113
Возраст
48
Native language | Родной язык
Русский
e32938d4796d.jpg

Назва: Кухарочка
Номер видання/рік: № 64 (4) 2018
Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В."
Формат: pdf
ISSN: 2309-3145
К-ть стор.: 36
Розмір: 34,64 Мб
Мова: українська

"Кухарочка" - видання, присвячене кулінарії, безцінна помічниця в цій тонкій справі! Порадуйте свою родину найсмачнішими стравами, приготованими з любов'ю! Новий випуск навчить готувати солодкі смаколики до свят, а також розкриє нові рецепти Наталії Земної.
Читайте у випуску:
*"Гам-гам малюкам": бульйон з курки, сирний суп, суп з квасолею, оладки з кабачків чи з яблуками, ліниві вареники, сирники, крупник, рис з овочами * Смачні страви з оселедцем: яйця фаршировані, роли, салати, рулети * "Солодкі лігумінки": яблучний пиріг, сирна запіканка, "рафаело" без випічки, чізкейк,
"Ваше здоров’я": абетка вітамінів *

Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
"Поради пасічника": як правильно вибрати мед * Психологічні тести для дітей * Здорове харчування * Історії з життя *
Рецепти Наталії Земної (очищаємо організм; лікуємо застуду вином з цибулі, вербові ліки тощо) *
Наша "Кухарочка" - ваша найкраща помічниця на кухні!


d o w n l o a d:
| | |
 
198 207Темы
635 179Сообщения
3 618 416Пользователи
artvladimir2004Новый пользователь
Верх